Managed hosting door True

Dell Technologies vanaf 7 september een feit

 

Deal handen schudden overname

Dell Inc. en EMC Corp. houden definitief op te bestaan. Vanaf 7 september gaat de combinatie verder onder de naam Dell Technologies. De laatste hobbel is genomen, nu de Chinese overheid instemt met de overname van EMC door Dell.

‘Dit is een historisch moment voor zowel Dell als EMC. Samen zijn we klaar voor groei in de meest strategische gebieden van ‘next generatie it’ inclusief digitale transformatie, software gedreven datacentra, converged infrastructuur, hybride cloud, mobile en veiligheid’, aldus Michael Dell, voorzitter en ceo van Dell Technologies. ‘Onze investeringen in r&d en innovatie, samen met onze 140.000 medewerkers verspreid over de hele wereld, geeft ons ongekende groeimogelijkheden.’

‘De combinatie van Dell en EMC creëert een nieuwe krachtige speler in de industrie, die essentiële technologie biedt voor het volgende tijdperk in de it’, voegt Joe Tucci, scheidend ceo van EMC, toe. Tucci, die al eerder kenbaar maakte te willen stoppen als ceo, voegt nu de daad bij het woord en gaat met pensioen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5827471). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×