Managed hosting door True

Cegeka neemt DanubeIT over

 

Het full service it-bedrijf Cegeka heeft de overname van de managed services provider Danube IT Services (DanubeIT) afgerond. De honderd medewerkers in Wenen en in de vier vestigingen in Duitsland gaan ook over naar Cegeka.

Met deze overname wil Cegeka de groei in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk versnellen, er is immers heel wat synergie mogelijk. Johann Ehm, de oprichter en ceo van DanubeIT, blijft aan het hoofd staan als managing director van Cegeka in Oostenrijk.
 
Cegeka stelt 3500 mensen tewerk in elf Europese landen en realiseerde in 2015 een omzet van 370 miljoen euro. Op het einde van 2014 zette Cegeka de eerste stappen in Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Slowakije en Italië door de overname van de Brain Force Group. In de toekomst zullen Brain Force Oostenrijk en DanubeIT in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland onder de merknaam Cegeka actief zijn.​

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5713942). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 

Reacties

Proficiat! Hopelijk slaat de Titel: Full Service it-bedrijf Cegeka, vooral op de Kwaliteit van de dienstverlening en niet alleen op de kwantiteit zoals dat hier wel bedoeld zal zijn. Overnames leiden nogal eens tot groeistuip-effecten en daar wordt niet iedereen beter van, zeker de klant(en) niet!

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×