Managed hosting door True

Zoektocht naar favoriete ICT-werkgever gestart

 

Computable-lezers kunnen ict-werkgevers onder niet-ict organisaties beoordelen in een onderzoek van Computable. De ict-werkgever van een niet-ict organisatie die als beste uit de bus komt, wordt geëerd met een Computable Award in de categorie ‘ICT-werkgever van het jaar onder niet-ICT organisaties’. Lezers kunnen vanaf vandaag aan het onderzoek deelnemen.

Voorafgaand aan het onderzoek kregen Computable-lezers de kans om ict-werkgevers onder niet-ict organisaties aan te melden. Er doen 549 ict-werkgevers die geen ict organisatie zijn mee aan het onderzoek. Computable-lezers kunnen in het onderzoek aangeven bij welk van de aangemelde bedrijven zij werkzaam zijn. Vervolgens krijgen zij een aantal vragen over deze werkgever.

In het onderzoek wordt onder andere gevraagd naar de mate van tevredenheid over de doorgroei- en carrièremogelijkheden bij de werkgever, de waardering die de werkgever voor zijn werknemers toont en uiteraard de algemene tevredenheid over de ict-werkgever.

Computable-lezers van wie de organisatie niet is aangemeld, maar welke volgens hen wel in de lijst thuishoort, kunnen deze organisatie alvast voor volgend jaar aanmelden.

Stemmen

Welke ict-werkgever verdient volgens jou de Computable Award voor beste ict-werkgever onder niet-ict organisaties? Beoordeel je werkgever nu in dit Computable-onderzoek. Je kan deelnemen aan het onderzoek tot en met aanstaande 24 juli. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5431271). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×