Managed hosting door True

'50 jaar IT-accountschap' extra prijs Kerstpuzzel

 

Naast de tien prachtige hardware- en softwareprijzen kent de Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z' een extra prijs. Uitgeverij Tiem stelt drie exemplaren beschikbaar van het boek 'Uitdagingen, verwonderingen en veranderingen, gedurende 50 jaar IT-accountmanagement' van Jan Poort. Deelnemers aan de Kerstpuzzel kunnen hun oplossingen nog tot 12 januari 2015 insturen.

Vijf decennia werkte Jan Poort in Europa en Noord-Amerika als accountmanager en algemeen directeur in de it-branche, onder andere bij Philips, DEC, Unisys en Triple P. Hij schets in zijn terugblik 'Uitdagingen, verwonderingen en veranderingen, gedurende 50 jaar IT-accountmanagement' een onthutsend beeld van bedrijven in de sector, die - nadat zich een grote verandering in de markt had voltrokken - toch stug en star doorgingen met wat ze altijd al hadden gedaan. Totdat zij, door de feiten achterhaald, door de concurrentie werden overvleugeld en roemloos ten onder gingen.

Zo verdween bijvoorbeeld een grote naam als DEC (Digital Equipment Corporation) van het toneel. ‘De geschiedenis toont aan dat technologische vernieuwingen altijd uit onverwachte hoek komen. Daarom kun je niet van trends spreken in de it-industrie', stelt Poort in zijn boek.

Uitgeverij Tiem stelt als extra prijs drie exemplaren beschikbaar van 'Uitdagingen, verwonderingen en veranderingen, gedurende 50 jaar IT-accountmanagement'  (ISBN: 978-90-792-7252-5, 224 pagina's, met historische foto's, 20 euro) van Jan Poort.

In de Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z' komt het jaar nog een keer langs in de vorm van 26 cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest.

Aan u, puzzelaar, de opdracht om dit alfabet te ontcijferen, bij iedere letter het juiste antwoord te vinden en op zoek te gaan naar de eindoplossing. De website van Computable biedt daarbij zeker uitkomst.

Stuur de oplossing via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel) voor 12 januari 2015 naar de redactie. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de mooie prijzen.

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z'.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5211945). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×