Managed hosting door True

Volg de Computable Awards op Twitter

 

Speciaal voor de Computable Awards 2011 heeft de Computable-redactie een account op Twitter (@ComputableAward) geopend. Hier blijven volgers op de hoogte van het laatste nieuws rondom de genomineerden en stemmen, maar ook van de winnaars tijdens de uitreiking van de ict-prijzen op 5 oktober 2011 in Huis ter Duin in Noordwijk.

Op het Twitter-account van de Computable Awards houdt de redactie volgers op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Tijdens de uitreiking wordt er live getwitterd met lezers, worden de winnaars direct getweet en verschijnen er foto's op @ComputableAward. Binnenkort valt er te lezen welke presentatrice de avond zal begeleiden. Het Twitter-account is te vinden op http://twitter.com/#!/ComputableAward.

De Computable Awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Per categorie zijn vijf bedrijven, projecten of personen genomineerd. Een vijfkoppige jury bepaalde de nominaties. Lezers kunnen via het stemformulier hun stem uitbrengen op hun favoriet voor de Computable Awards 2011.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4043735). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.