Managed hosting door True

Global Crossing verbetert netwerk met Lucent

 

Lucent Technologies heeft een driejarige overeenkomst gesloten met Global Crossing voor de verbetering van de optische transmissie van haar wereldwijde IP-netwerk.

Op basis van de overeenkomst kan Global Crossing enterprise- en carrier-klanten hogere service- en kwaliteitsniveaus bieden via het op mpls gebaseerde ip-netwerk. Tegelijkertijd profiteert de organisatie van besparingen op de operationele kosten.

Lucent levert Global Crossing de Lambda Unite Multi-Service Switch (MSS) en Navis Optical Management System (OMS), en technische ondersteuning en netwerkonderhoud vanuit Lucent Worldwide Services. De Lucent-oplossing biedt een intelligent optisch transmissieplatform voor de ondersteuning van geconvergeerd spraak-, video- en dataverkeer.

"Netwerkbetrouwbaarheid, interoperabiliteit en beveiliging zijn essentieel om onze klanten betrouwbare diensten zoals ip vpn’s, voip en collaboration te kunnen leveren", zegt Dan Enright, vice president operations bij Global Crossing. "Met de Lucent-oplossing kunnen we nieuwe diensten introduceren en ons bestaande Gigabit Enternet-aanbod en glasvezeldiensten uitbreiden. Tegelijkertijd vergroten we de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van ons netwerk."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/368091). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×