Managed hosting door True

CSC Nederland heeft nieuwe algemeen directeur

 

ICT-dienstverlener CSC Computer Sciences heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld voor CSC Nederland. Paul van Roozendaal neemt deze functie vandaag over van Dick Childs, die terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk.

Van Roozendaal was tot voor kort 'director business development'. In die functie lag het zwaartepunt op de uitbreiding van de activiteiten van CSC op het terrein van uitbesteding en grote it-projecten. Deze activiteiten vormen een aanvulling op het aanbod van consulting- en systeem integratie-diensten.

"De ambities voor CSC Nederland richten zich op de verdere uitbreiding van onze marktpositie op het vlak van outsourcing", zegt Van Roozendaal. ‘Wereldwijd is CSC één van de top 3-partijen op dit terrein. Het afsluiten van het meerjarige outsourcing-contract met uitgeverij Kluwer, eerder dit jaar, onderstreept dat we onze positie in de Nederlandse markt aanzienlijk aan het versterken zijn. Samen met het ervaren en professionele CSC-team in Nederland wil ik deze positieve ontwikkeling niet alleen voortzetten, maar zeker ook uitbreiden." Van Roozendaal maakte een jaar geleden de overstap naar CSC van Ernst & Young (later CGE&Y), waar hij vice-president outsourcing was.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/354996). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×