Managed hosting door True

Aranea Consult lijft Steenbok Adviesgroep in

 

Deal

Aranea Consult uit Den Bosch heeft Steenbok Adviesgroep overgenomen. De overname van het adviesbureau past bij Aranea's groeidoelstellingen voor de komende jaren. De Alkmaarse Steenbok Adviesgroep herbergt een tiental ict-adviseurs voor projectmanagement, interim management en servicebeheer. Aranea was nog niet actief in de regio Alkmaar. Het pas verworven Steenbok blijft in vrijwel dezelfde vorm vanuit het kantoor in Alkmaar opereren.

Aranea Consult levert ict-diensten op het vlak van advisering, projectmanagement, servicebeheer en interim management. Door de overname van de Steenbok Adviesgroep uit Alkmaar krijgt Aranea toegang tot een regio waar het nog niet actief was. Aranea wil de komende jaren verder groeien in Nederland. Eerder nam het het eenmansbedrijf Droog Interim over.

In september 2009 nam het managementteam van Aranea Consult via een management buyout een meerderheidsbelang in de organisatie. De oprichters Michael Eichelsheim en Ernst Lopes Cardozo deden na achttien jaar een stap terug. Er werken zo'n vijftig mensen bij het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3328811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.