Managed hosting door True

Oracle verhuist naar Utrechtse nieuwbouw

 

Softwareleverancier Oracle ruilt zijn huidige pand in De Meern in voor een nieuwbouwkantoor aan de A2 bij Leidsche Rijn. De nieuwe locatie wordt begin 2011 opgeleverd en voldoet aan alle eisen en wensen van het softwarehuis. Oracle huurt de tienduizend vierkante meter vanaf 2011 voor een periode van tien jaar.

Het huurcontract van het huidige pand loopt binnenkort af en dus moest Oracle kiezen tussen een contractverlenging of een nieuwe locatie, vertelt woordvoerster Ria Lagerweij. Bij verlenging zouden verscheidene aanpassingen noodzakelijk zijn. Uiteindelijk koos het bedrijf voor het kantoorgebouw Facet, een tweehonderd meter lang pand pal aan de A2 dat Oracle deelt met medicijnverstrekker Mediq.

Sinds 1990

De nieuwbouw biedt alle faciliteiten en flexibele inrichtingsmogelijkheden die Oracle wenst. Behalve aan de A2 ligt het pand in de nabijheid van treinstation Leidsche Rijn dat binnenkort wordt gerealiseerd.

De verhuizing staat gepland voor januari 2011. Oracle was sinds 1990 gevestigd in het huidige pand in De Meern, niet ver van de A12 en hemelsbreed zo'n vier kilometer van de nieuwe locatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3298265). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×