Managed hosting door True

Nieuwe ICT-baas Achmea voegt divisies samen

 

Eric Sluis wordt ict-directeur van verzekeraar Achmea. Met zijn aanstelling worden twee divisies samengevoegd.

Verzekeraar Achmea heeft Eric Sluis (49) benoemd tot Group Information Officer van Achmea IT. Met die benoeming zijn de ict-divisies Group Information Management en Group IT Services samengebracht tot een centrale ict-organisatie. Sluis leidde al de divisie voor informatiemanagement. Daarnaast was hij sinds 2008 interim-bestuurder van de ict-dienstenafdeling door het vertrek van directeur Paul Piebinga. Sluis heeft de leiding over ongeveer 3500 ict'ers.

Eric Sluis doorliep bij Achmea en fusiepartner Interpolis de functies van directeur Finance & Control (1998), directeur Operations & IT bij de Pensioendivisie (2001), directeur Concern ICT (2005) en directeur Group Information Management (2006).

De verzekeraar besteedde in 2007 het beheer van de ict-infrastructuur uit aan Atos Origin, het toenmalige Getronics PinkRoccade en KPN. Die drie contracten hebben een looptijd van vijf jaar en een totale waarde van 415 miljoen euro. 170 medewerkers veranderden toen van baas. Dat leidde tot gemor onder het personeel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2890139). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×