Managed hosting door True

T-Mobile legt vijf netwerkringen aan

De mobiele telefonie-aanbieder T-Mobile gaat vijf netwerkringen aanleggen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda en Utrecht om nieuwe datadiensten mogelijk te maken.

Dit meldt Alcatel vandaag in een persbericht. De Franse telecomfabrikant gaat de apparatuur voor dit nieuwe netwerk leveren. Het bestaande transmissienetwerk van T-Mobile voor het gsm-netwerk, dat bestaat uit zeven hoofdlocaties, is al uitgerust met Alcatel-producten.
 
De huidige uitbreiding van het netwerk naar de belangrijkste grote steden, geeft T-Mobile de mogelijkheid om de verbindingen tussen de verschillende basisstations en het vaste netwerk verder uit te breiden en te verbeteren. Alcatel's geavanceerde SDH-multiservicesystemen zijn uitermate geschikt voor datadiensten en bieden T-Mobile de mogelijkheid nieuwe diensten te leveren - waaronder het transporteren van gigabit ethernet, data over atm en umts-verkeer over het vaste net - boven op de traditionele spraakdiensten. De nieuwe ringen zullen in juni 2004 operationeel zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.