Managed hosting door True

Cgey en Niku versterken samenwerking

Niku Corporation en Cap Gemini Ernst & Young hebben hun samenwerking aanzienlijk versterkt. Cgey implementeert de oplossing van Niku voor Enterprise Portfolio Management nu bij nationale en internationale ondernemingen.

Als wereldwijd opererende partner kan Cap Gemini Ernst & Young opdrachtgevers de begeleiding geven die noodzakelijk is voor succesvolle, grootschalige implementaties. Hierdoor kunnen internationale ondernemingen Niku's oplossing sneller benutten.
 
Frank Fidder, Managing Director van Niku Corporation BV is verheugd over de samenwerking: "Cgey heeft wereldwijd de kennis en de resources in huis om onze software op de juiste manier succesvol te implementeren. Dit resulteert in tevreden klanten die nationaal en internationaal een Enterprise Portfolio Management-oplossing gebruiken die aan hun wensen voldoet."
 
Cgey heeft een flink aantal mensen opgeleid voor de implementatie van de software van Niku. "Wij merken dat in het selectieproces opdrachtgevers steeds vaker voor Niku kiezen", aldus Rudolf Laane, Manager PM PSA Competence Centre van Cgey "Niku is wereldwijd een vooraanstaande speler. Doordat we als team opereren, boeken we goede resultaten voor onze opdrachtgevers."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.