Managed hosting door True

Siebel legt vijf miljoen dollar neer voor Ineto

 

Siebel, leverancier van bedrijfssoftware, meldt de overname van Ineto Services, een leverancier van gehoste contact center oplossingen.

Siebel betaalt voor Ineto 5 miljoen dollar in contanten. De overname moet rond zijn tegen 30 januari.
 
De Amerikaanse leverancier van ebusiness-software breidt hierdoor zijn crm-portfolio uit. Volgens Siebel betekent de toevoeging van het overgenomen Ineto aan het Siebel CRM Ondemand-aanbod, dat het zelf geen complexe telefonische hardware en software moet aankopen en integreren. Daardoor kunnen zowel kleine als grote bedrijven een contact center van hoge kwaliteit ontwikkelen tegen een betaalbare prijs, aldus Siebel Systems.
 
Die verklaring past in de strategie van het bedrijf. Enkele maanden geleden lanceerde Siebel zijn nieuwe strategie voor 2004 onder de slogan 'crm voor iedereen', waarmee het snel, eenvoudig en betaalbaar crm wil leveren aan iedere onderneming. De klanten kunnen daarbij kiezen tussen een gehoste of een lokale versie, of een combinatie van de twee.
 
Door de implementatie van de gehoste telefonische infrastructuur van Ineto Services met Siebel CRM Ondemand, beschikken kleine- en middelgrote ondernemingen nu over een 'one-stop-shop' voor de implementatie van een call center, zo stelt Siebel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/257245). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×