Managed hosting door True

Fusie XB Networks en Iparix Network Solutions

XB Networks gaat fuseren met Iparix Network Solutions, zo is bekend gemaakt. De gezamenlijke organisatie gaat verder onder de naam XB Networks.

De combinatie van XB Networks en branchegenoot Iparix resulteert in een landelijk opererende organisatie met eigen netwerk van draadloze verbindingen alsmede een breed portfolio aan breedband datacommunicatiediensten, die hun toepassing vinden binnen het midden- en kleinbedrijf en grote ondernemingen.
 
De productstrategieën van de bedrijven op het terrein van ip-vpn en internet access sluiten nauw bij elkaar aan. Door de fusie komt er een aanzienlijke vergroting van het productportfolio, waardoor er mogelijkheden voor 'cross-selling' ontstaan. Door het samenvoegen van de bedrijven en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen zijn voorts aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren, zegt Erik van Laar die na de fusie algemeen directeur van het nieuwe XB Networks wordt.
 
De directie bestaat verder uit Evert Kooistra (financieel directeur) en Marcel Knol (technisch directeur). Iparix-ceo Pieter Zuijdgeest zal zich operationeel uit Iparix terugtrekken, maar blijft strategisch bij de organisatie betrokken. Financiële details van de transactie zijn niet bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.