Managed hosting door True

Kliq Employability kiest voor Inter Access

Het reïntegratiebedrijf Kliq Employability besteedt de kantoorautomatisering uit bij Inter Access. Dat gaat alle kantoorautomatisering functionaliteiten beschikbaar stellen voor minimaal drie jaar.

Op dit moment worden de werkplekken beheerd door hun huidige leverancier Cap Gemini/Ernst&Young. Eerder maakte Kliq al kenbaar niet volledig tevreden te zijn over deze constructie. Inter Access gaat nu op basis van abonnementsgeld per jaar per werkplek, alle kantoorautomatisering functionaliteit beschikbaar stellen. Dit gebeurt door middel van een hosting oplossing. De overeenkomst gaat op 1 januari 2004 in en geldt voor drie jaar. Het is mogelijk om het contract met een jaar te verlengen.
 
Kliq Employability biedt professionele diensten en ondersteuning bij integraal verzuimmanagement en reïntegratie, bij loopbaanadvies, outplacement en bij werving en selectie. Duurzame oplossingen staan hierbij voorop. Er is sprake van langetermijnvisie. De aandacht die het heeft voor loopbaanontwikkeling, verzuimbeleid en werkomstandigheden, geeft werknemers de gelegenheid hun talent te tonen. Die motivatie leidt tot minder uitstroom, verzuim en wao-instroom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

He Interaccess, geweldig gedaan. Gefeliciteerd.
Als er professioneel gewerkt moet worden, dan kies Kliq alleen voor de beste.

KLIQ, KLEQ, KLAP
3 bekende IT'ers zaten op de TRAP,
InterAccess zag ze staan,
en liet dit niet zomaar "gaan",
Boem zei Acces, en zag dit "middel" als een "lap".

Hoezo goedkoop aan het artikel geplakt?
Dat was toch zo afgesproken met Kliq en Inter Access, trap onder de gordel voor Cap Gemini Ernst & Young en reclame voor Kliq in één deal.

Die tweede alinea is wel erg goedkoop aan het artikel geplakt!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.