Managed hosting door True

IP Powerhouse doet datacenter van de hand

Cgey heeft het datacenter van IP Powerhouse overgenomen. De overname past binnen de groeiambitie van Cgey Outsourcing. De klanten van het IP Powerhouse datacenter gaan mee.

Met de overname beschikt Cgey Outsourcing in Nederland over twee datacenters. Het IP Powerhouse datacenter krijgt de positie van primair center. Het duaal datacenter concept biedt klanten de mogelijkheid de eigen datacentercapaciteit te consolideren en de betrouwbaarheid van de dienstverlening te vergroten.
 
René Seeder, directeur Cgey Outsourcing: "Met de overname beschikken we over high-tech faciliteiten op het vlak van Data Center Services en infrastructuurbeheer. Klanten vragen steeds meer naar 'capacity-on-demand' dienstverlening. Met de centers bieden we een kwalitatief hoge service tegen scherpe tarieven."
 
"Met de verkoop van het datacenter is de herstructurering van de IP Powerhouse groep succesvol afgerond. Het kan zich nu richten op de kernactiviteiten op het gebied van breedband datacommunicatie, ip-vpn en gespecialiseerde it-hosting en gerelateerde diensten via de dochterondernemingen Marviq en XB Networks", aldus Pieter Zuijdgeest, ceo IP Powerhouse.
 
Het datacenter werd in 2001 ingericht en beschikt over 2700 vierkante meter computerruimte. Het voldoet aan de meest strenge veiligheidseisen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.