Managed hosting door True

Tulip verkooporganisatie investeert in Tulip

Tulip Distribution International Holding (Tdih) investeert 1 miljoen euro in Tulip Computers. Het krijgt daarvoor vier miljoen nieuw uit te geven aandelen Tulip.

Tdih is de in 2002 verzelfstandigde verkooporganisatie van Tulip met vestigingen in onder meer de Benelux, Frankrijk, Italië en Groot Brittannië. De holding is gevestigd in Den Bosch. Het bedrijf heeft in het verleden ook al geïnvesteerd in de oude moedermaatschappij.
 
De verkooporganisatie voor de Benelux, die momenteel in Amersfoort gevestigd is, gaat begin volgend jaar eveneens naar Den Bosch verhuizen. "Wij zijn weliswaar zelfstandig, maar er is een nauwe samenwerking met Tulip Computers", zegt Jasper Homma, verkoop-directeur Benelux van Tdih. "Met deze investering tonen we aan dat we vertrouwen hebben in Tulip Computers. Voor onze wederverkopers geven we ermee aan dat er continuïteit in het productaanbod zit." Volgens Homma is de verdere investering geen aanzet tot een overname.
 
Over de verhuizing zegt Homma dat deze de relatie met dealers ten goede komt. "We zitten nu op een bedrijventerrein, maar in Den Bosch zitten we op een plein met terrasjes, waardoor de contactmomenten met de dealers verbeteren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.