Managed hosting door True

Baan Gemini uitgesteld tot begin 2004

 

De volgende versie van Baans erp-software komt pas in maart of april volgend jaar op de markt. De nieuwe Baan-eigenaar SSA GT laat de geplande lancering in september daarmee varen.

Het bedrijf pleegt dit uitstel op grond van de kwaliteit en de mogelijkheden, ofwel functionaliteit, die het pakket moet hebben. Dit zegt Baan-president Graeme Cooksley, tevens uitvoerend vice-president wereldwijde verkoop en marketing bij het kersverse moederbedrijf (http://www.computable.nl/artikels/archief3/d23rr3pe.htm). "Baan heeft 100.000 mandagen gewerkt aan de nieuwe versie, maar ik stel de lancering uit omdat ik denk dat de geboden functionaliteit nog niet is wat het zou moeten zijn."
 
Cooksley ontkent de notie dat dit uitstel slecht nieuws is. Hij stelt dat het product er uiteindelijk beter van wordt, doordat het aanvullende mogelijkheden krijgt. Daarnaast moet de nieuwe versie beter ingericht zijn voor migratieprojecten. SSA GT benadrukt hierbij de roi (return on investment) die het voorstaat.
 
"Het Gemini-product ziet er zeker goed uit, maar de ontwikkelaars hebben nog niet de opwaardering van Baan 4 naar Gemini gebouwd. Verder is het nog niet vertaald in alle talen en het kan nog wel wat meer functionaliteit gebruiken", aldus Cooksley. Ook wil SSA GT de nieuwe Baan-software onderwerpen aan zijn kwaliteitstests.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/248569). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×