Managed hosting door True

Altiris neemt Wise Solutions over

Altiris en Wise Solutions hebben overeenstemming bereikt over de overname van laatstgenoemde. Met deze overeenkomst is een totale waarde van 43 miljoen dollar aan contanten en aandelen gemoeid.

Wise Solutions is leverancier van applicatiebeheeroplossingen en bekend om de expertise in applicatie-packaging met conflictanalyse en -oplossingen. De Wise Package Studio-producten worden gebruikt door een brede groep klanten en partners, waaronder Dell, HP, Universal Studios en Glaxo Smith Kline.
 
Door deze strategische overname vergroot Altiris, leverancier van oplossingen gericht op het verlagen van ict-beheerskosten, het aanbod van lifecycle management-oplossingen onder de merknaam Wise en beschikt daarmee over de technologie om bestaande client- en serverbeheerproducten uit te breiden, met name op het gebied van software delivery en patch management.
 
"Altiris voegt met deze overname software packaging- en delivery capaciteiten toe aan het it lifecycle management-productportfolio", zegtt Greg Butterfield, president en ceo van Altiris in een verklaring. "Dankzij ons bestaande partnership met Wise hebben we al verschillende nieuwe klanten mogen verwelkomen en kunnen we onze kanaal-partner relaties verder uitbreiden."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.