Managed hosting door True

HP biedt pc met AMD's Athlon64-processor

Hewlett-Packard onthult op de Comdex-beurs een pc met AMD's nieuwe Athlon64-processor. HP is hiermee het eerste grote merk dat die semi-64-bit chip opneemt in zijn producten.

De nieuwe desktop, met de merknaam Compaq Presario, wordt geleverd in de Verenigde Staten via HP's website en in winkels. De computerproducent mikt hiermee op thuisgebruikers en technologie-liefhebbers (pc enthousiasts). HP rust binnenkort ook zijn Pavilion-reeks pc's uit met de Athlon64-processor.
 
De computerproducent presenteert op de Comdex in Las Vegas ook een nieuw pc-prototype voor de zakelijke markt. Die computer, codenaam Troy, bevat een combinatie van aanvullende technologieën, zoals telefonie- en videovergaderingsfunctionaliteit. Dit apparaat zou naar schatting van HP binnen een jaar of twee op de markt kunnen verschijnen.
 
Troy is afgeleid van de eerdere concept-pc genaamd Athens, die HP in mei dit jaar onthulde. Athens is in samenwerking met Microsoft ontwikkeld om het knooppunt voor zakelijke communicatie te zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.