Managed hosting door True

Stormloop op iTunes-software voor Windows

 

Apple lanceerde eind vorige week de tweede generatie van iTunes Music Store. Deze is voortaan toegankelijk is voor zowel Mac- als Windows-gebruikers.

Om gebruik te kunnen maken van iTunes is echter speciale software nodig. Dat Windows-gebruikers met smart hierop zaten te wachten was snel duidelijk. De sites waar deze software kon worden gedownload waren al snel overbelast en gingen als gevolg daarvan plat.
 
De nieuwe iTunes Music Store biedt Windows-gebruikers dezelfde voordelen als Mac-gebruikers. Ze kunnen kiezen uit dezelfde muziekcatalogus, krijgen dezelfde rechten voor het persoonlijk gebruik van de muziek en betalen hetzelfde bedrag per nummer: 99 dollarcent.
 
Muziekfans hebben inmiddels meer dan dertien miljoen nummers bij de iTunes Music Store gekocht en gedownload sinds deze muziekwinkel zes maanden geleden op het internet van start is gegaan. Daarmee is dit de grootste muziekdownloadservice ter wereld. De iTunes Music Store-catalogus bevat nummers van de vijf grote platenmaatschappijen en van meer dan tweehonderd onafhankelijke muzieklabels en groeit nog elke dag. Eind oktober zal de catalogus ongeveer 400.000 nummers bevatten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/246049). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Ik heb iTunes geïnstalleerd maar ik zie niet wat de meerwaarde van dit pakket is. Er zijn wel meer all-in programma's om te rippen, mixen en te branden.
Ook kan ik niet vatten dat de iTunes Musicstore zo'n succes is. De prijzen zijn toch veel te hoog.
Al kan het nog gekker. Heeft iemand al eens gekeken naar de vorige week geïntroduceerde Nederlandse legale dienst Yeahronimo?
Op www.museekster.com staat trouwens een aardige review van deze nieuwe dienst.

Je kunt iTunes overal gewoon als jukebox gebruiken (rip/mix/burn). Je kunt buiten de US alleen niets kopen in de Music Store.

Een aanvulling: Deze dienst/software kun je vanuit Nederland (en nog heleboel andere landen) nog niet gebruiken. Het is een beetje onhandig dat dat niet gelijk duidelijk is. Waren die servers misschien ook niet plat gegaan.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×