Managed hosting door True

ICT Automatisering op forse winst

 

ICT Automatisering heeft in de eerste helft van 2003 een nettowinst geboekt van 1,8 miljoen euro. Dit is een aanzienlijke verbetering vergeleken met de 1,0 miljoen in de eerste helft van 2002.

De omzet toont minder florissante cijfers. Deze kwam nu uit op 31,3 miljoen euro. Een jaar geleden kon er nog 32 miljoen in de boeken worden bijgeschreven.
 
Het eerste kwartaal verliep voor ICT bevredigend, waarna de onderneming in het tweede kwartaal geconfronteerd werd met uitstel van projecten en bezuinigingsmaatregelen bij de afnemers. Verder was er in de markt, met name bij de divisie Solutions, sprake van prijsdruk.
 
Hoewel er voorzichtige tekenen van herstel te zien zijn, laten de verschillende markten waarop ICT actief is een wisselend beeld zien. Door de onvoorspelbaarheid van de markt bestaat er vooralsnog onvoldoende inzicht om een verwachting uit te spreken met betrekking tot de omzetontwikkeling voor geheel 2003.
Daags na het vrijgeven van resultaten maakte Erik Bongers, lid van de raad van bestuur bekend na 15 jaar zijn functie neer te leggen. Hij vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging buiten de onderneming.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/245401). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×