Managed hosting door True

Telematica Instituut vertrekt van campus UT

 

Het Telematica Insituut verlaat in november 2004 haar pand op de campus van de Universiteit Twente en neemt dan haar intrek in het huidige hoofdkantoor van Grolsch in de Enschedese wijk Roombeek.

Afgelopen dinsdag stemde het college van burgemeester en wethouders in met de huurovereenkomst die het projectbureau Wederopbouw en het Telematica Instituut opstelden. Het personeel is vandaag op de hoogte gebracht van de plannen.
 
Volgens wethouder Roelof Bleker is de vestiging van het instituut in de voormalige rampwijk een goede ontwikkeling. "Het Grolsch-terrein gaat met de komst van kennisintensieve bedrijven de economische structuur van de stad versterken."
 
Het huren van meer ruimte op de campus van de UT was geen optie voor het Telematica Instituut, omdat de universiteit zelf met ruimtegebrek kampt na de brand van november 2002 in het rekencentrum.
 
Grolsch neemt zijn intrek in de nieuwe brouwerij in Boekelo (onder Enschede), waar de huidige twee locaties (Enschede en Groenlo) samengevoegd worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/245353). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×