Managed hosting door True

Microsoft komt met betaalde Messenger-diensten

Microsoft gaat de mogelijkheden van MSN- Messenger uitbreiden. Daarvoor moet wel de portemonnee getrokken worden. Volgend jaar start de softwarereus met twee betalende instant messaging-diensten.

In maart 2004 wil MSN, de internetpoot van Microsoft, 'MSN Plus' en 'MSN Premium' op de markt brengen. De gebruiker, die hiervoor betaalt, krijgt volgens MSN in ruil een meer gebruiksvriendelijke, meer beveiligde en meer uitgebouwde im-dienst. De basisdiensten van Messenger blijven wel gratis.
 
Om de gebruiker toch over te halen te betalen voor de berichtendiensten, integreert Microsoft antivirus-software van McAfee in het MSN-portaal, komt er een firewall en software voor content filtering door bezorgde ouders. Verder kunnen de betalende gebruikers websites bezoeken en digitale fotoalbums bekijken samen met een online vriend. Ze krijgen ook online toegang tot de fotosoftware 'Picture It' en tot de Encarta encyclopedie van Microsoft.
 
Een abonnement op MSN Plus gaat 40 à 50 euro per jaar kosten, en biedt de abonnee beveiligings- en communicatiesoftware Een jaarabonnement op Premium wordt ingeschat op 90 euro en geeft ook toegang tot Encarta en Picture It.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.