Managed hosting door True

Meerderheid it-netwerken laat te wensen over

 

Het merendeel van de zakelijke it-netwerken is niet uitgerust voor uitdagingen op de korte termijn. Dat komt uit onderzoek van het Amerikaanse telecombedrijf AT&T.

Meer dan de helft van de 237 ondervraagde topmanagers gaf aan dat hun netwerken slechts enkele zakelijke uitdagingen aan zouden kunnen de komende twee jaar. Slechts 6 procent van de managers had vertrouwen in de prestaties van hun netwerken.
 
"Door de toenemende complexiteit van netwerktechnologieën hebben topmanagers behoefte aan een betrouwbare dienstverlener die de benodigde veiligheid, doorvoer, authenticatie en andere mogelijkheden kan bieden voor het probleemloos gebruik van een bedrijfsnetwerk. Daarnaast is expertise voor het oplossen van ingewikkelde problemen van belang", zegt Hossein Eslambolchi, cto van AT&T.
 
De respondenten willen graag meer data met hogere snelheid naar een groter aantal wereldwijde toegangspunten kunnen verzenden. Daarnaast hechten zij veel waarde aan betrouwbaarheid, veiligheid en interoperabiliteit van hun netwerken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/242657). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×