Managed hosting door True

Dawud gaat met ECsoft Nederland verder

Dawud Ventures heeft de divisie ECsoft Nederland overgenomen van Ciber Nederland. ECsoft verleent diensten op het gebied van webservices.

Begin dit jaar nam Ciber, leverancier van bedrijfssoftware, de ECsoft Group over. In Nederland bleken de ECsoft-activiteiten echter niet aan te sluiten op die van de Ciber-vestiging (voorheen Oracle- en SAP-specialist Solution Partners) uit Eindhoven, waarna tot verkoop is besloten.
 
Mike Dawud, directeur ECsoft Nederland en eigenaar van Dawud Ventures, wil met zijn net verworven bedrijf als softwaredienstverlener groeien op basis van technologieën als XML/XSL, Web Services, Soap en Microsoft.Net. ECsoft zegt kennis te hebben van omgevingen als EAE/Linc, IBM Services, Uniface en Emerging Technologies (onder andere Visual Studio.Net en Delphi) en wil zich een positie verwerven op de markt voor de nieuwe generatie webservices (op basis van bestaande backend-systemen). De diensten van ECsoft Nederland lopen uiteen van applicatieontwikkeling tot projectleiding en advisering.
 
Dawud vertrok onlangs als directeur bij de middelgrote it-dienstverlener Ilionx.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.