Managed hosting door True

SAP opent nieuw hoofdkantoor in Den Bosch

 

SAP Nederland opent vandaag officieel het nieuwe bedrijfspand in Den Bosch. De ruim vierhonderd SAP-medewerkers hebben sinds eind vorig jaar hun intrek genomen in een prestigieus kantoorpand aan de A2.

SAP Nederland opent vandaag officieel de deuren van het nieuwe hoofdkantoor in Den Bosch. Het nieuwe gebouw biedt ruimte voor de  400 werknemers, partners en het opleidingscentrum van de softwareleverancier. Het gebouw telt acht bouwlagen, inclusief een halfverdiepte parkeerlaag voor 375 auto's. Het kantoor heeft in totaal ongeveer 11.500 vierkante meter aan verhuurbare vloeroppervlakte. Het aangezicht van het SAP hoofdkantoor wordt bepaald door een natuurstenen gevel van Chinees basalt en het grote atrium aan de kant van de A2. Het kantoor is ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau Kraaijvanger Urbis en gebouwd door BAM Utiliteitsbouw.
SAP is sinds 1987 gehuisvest in Den Bosch en zorgt voor bijna 8 procent van de werkgelegenheid in de ict-sector van de Brabantse provinciehoofdstad.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2282784). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×