Managed hosting door True

Opleidingsprogramma voor jonge ICT-consultants

 

Qurius start een opleidingsprogramma voor jonge ict-consultants. Onder de naam Qurius SmartStart krijgen starters en switchers een half jaar lang de gelegenheid kennis te maken met de verschillende kanten van het ict-vakgebied (van erp tot infrastructuur).

De krapte op de arbeidsmarkt voor ervaren ict'ers blijft aanhouden. Door in jonge ict-consultants te investeren hoopt Qurius de kwaliteit van ict-consultants te waarborgen. Doorom komt de opleider met een scholingsprogramma voor jonge ict-consultants. Jonge ict'ers krijgen met het programma SmartStart een opleiding op het gebied van technische, maar ook niet-technische vaardigheden. Zo hoopt Qurius dat deze ict'ers op de juiste plek in de organisatie terecht komen. Door starters de juiste tools aan te reiken, wil Qurius mensen motiveren zich continue te blijven ontwikkelen. De eerste groep start in maart 2008

Verschillende functies

Qurius SmartStart is bedoeld voor afgestudeerde hbo'ers en wo'ers in de richting Informatica of Bedrijfskunde met maximaal twee jaar werkervaring. In zes maanden tijd maken zij kennis met alle aspecten van het ict-vak zoals hardware, infrastructuur, erp, crm, portals en .Net. De starters experimenteren met verschillende functies en doorlopen daarnaast een trainingsprogramma.

Binnen Qurius SmartStart krijgen de deelnemers vanaf de eerste dag eigen taken en verantwoordelijkheden. Ze maken persoonlijk kennis met de directie en draaien mee op projecten bij klanten. Dit alles vanuit verschillende functies, zoals consultant, projectleider, software engineer en support consultant.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2247758). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×