Managed hosting door True

BEA toont Tuxedo op NT-cluster

 

Middleware-leverancier BEA Systems werkt met Microsoft en Compaq aan een uitbreiding op Tuxedo waardoor deze draait op een Microsoft Cluster Server (Mscs). Op een gebruikersconferentie in Californië demonstreert BEA Systems Tuxedo op een cluster van twee Compaq Proliant met Mscs (voorheen bekend onder de codenaam Wolfpack).

Op Tuxedo gebaseerde applicaties kunnen profiteren van de hoge beschikbaarheid die Microsoft claimt te leveren voor geclusterde NT-systemen. De uitbreiding is naar verwachting in de tweede helft van 1998 beschikbaar, als onderdeel van versie 6.4.
Verder ontsluierde BEA Systems op de conferentie zijn plannen voor de integratie van zijn ORB-product (Object Request Broker) met Tuxedo. Onder de codenaam Iceberg wordt gewerkt aan de integratie van Tuxedo en Object Broker. Volgens BEA Systems is Iceberg, als het deze zomer op de markt verschijnt, het eerste Object Transactie Management Systeem. Met deze middleware kunnen tot tienduizenden mensen gebruik maken van op componenten gebaseerde applicaties.
BEA Systems meent dat het nog tien jaar duurt voordat objectgeoriënteerde systeemontwikkeling in de praktijk de boventoon zal voeren. In de tussentijd wil het drie jaar jonge bedrijf de middleware ontwikkelen voor de in aantal toenemende bedrijven die met objectoriëntatie bezig zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/224125). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×