Managed hosting door True

Philips voegt divisies samen

 

Alle consumentenelektronica die de naam Philips draagt, brengt het Eindhovense concern samen in één bedrijfsonderdeel. Dit moet het makkelijker maken om een gezamenlijke marketingstrategie uit te stippelen.

De naam van het nieuwe onderdeel is nog niet bekend. De Brit D. Dunn, nu nog directeur bij Sound & Vision, krijgt de leiding.
De nieuwe tak start volgend jaar. Hij omvat producten als televisies, videorecorders, audio-apparatuur, geluids- en videokaarten voor PC's, computermonitoren, mobiele telefoons en faxen. Huishoudelijke apparaten en lampen vallen er niet onder.
Ook gaat Philips verder met de herstructurering van zijn bedrijfsactiviteiten op gebied van industriële elektronica. Per 1 januari worden twee bedrijfsonderdelen in Oostenrijk afgestoten, Professional Electronics en Factory Automation. Het eerste bedrijf maakt versterkers voor kabeltelevisienetten en modems. Het tweede is gespecialiseerd in fabrieksautomatisering. Beide fabrieken in Klagenfurt zijn verkocht aan Business Creation Europe.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/213229). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×