Managed hosting door True

Oracle certificeert automatiseerders

 

Oracle is vorige week gestart met het Oracle Certified Professional Program. Het programma richt zich op automatiseerders die al over een grondige kennis beschikken van de diverse Oracle-technologieën. De onderneming volgt hiermee Microsoft, dat een vergelijkbaar programma kent.

De deelnemers moeten een aantal tests afleggen waarin concrete automatiseringsproblemen en technische vragen aan de orde komen. Om het certificaat in handen te krijgen, moeten kandidaten zich door een examen van vier uur worstelen. Ze leggen deze test af bij de centra van Sylvan Prometric, dat deel uitmaakt van een wereldwijd systeem van educatie. In eerste instantie is het programma gericht op Oracle Database Administrators, uitbreidingen volgen later. Het traject is ontwikkeld door Oracle Education en biedt bedrijven een internationale standaard voor het vaststellen van de kennis van IT-specialisten die gebruik maken van Oracle.
Naast het programma biedt Oracle Education een vervolgtraject, zodat automatiseerders met een certificaat op zak op de hoogte van de Oracle-ontwikkelingen kunnen blijven. Automatiseerders moeten een leven lang leren en kunnen zich nu ook een leven lang certificeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/213105). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×