Managed hosting door True

Cypres komt in handen van Avalix

 

IT-dienstverlener Avalix (detachering) neemt Cypres Informatisering in Nieuwegein over. De holding uit Houten verwerft hiermee een snelgroeiende software-ontwikkelaar en IT-consultant voor bedrijven met client/server-omgevingen.

Avalix verwacht dit jaar een omzet van tachtig miljoen gulden en een winst voor belastingen van negen miljoen gulden. De resultaten van Cypres zijn daarin al meegenomen.
De dienstverlening van Cypres is gericht op het ontwikkelen van maatwerk-software met 4GL-tools zoals Uniface, Powerbuilder en Supernova. Daarnaast brengt het bedrijf voor een aantal ontwikkelomgevingen ondersteunende software op de markt waarmee ontwikkeling, beheer en onderhoud van 4GL-applicaties in client/server-omgevingen gemakkelijker, beter en goedkoper zijn te realiseren.
Avalix is een sinds 1994 bestaande holding waaronder Datapool Plus (detachering), Multisystems (strategisch en tactisch beheer), EPO en Syntonic vallen. Directeur en grootaandeelhouder is René Vos, van wie de overnamehonger voorlopig niet gestild is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×