Managed hosting door True

Passport actief in Nederland

 

Leverancier van ontwikkelgereedschappen Passport verkoopt zijn producten sinds vorige week ook in Nederland. Op 5 maart opende het Amerikaanse bedrijf de deuren van het Europese hoofdkantoor in Amsterdam.

Aanvankelijk concentreerde de nieuwe vestiging zich op de Duitse, Engelse en Zweedse markt. Het bedrijf was daarnaast bezig met het werven en bewerken van potentiële klanten in Nederland.
Passport positioneert zijn 4GL-ontwikkelomgeving Intrprise als applicatieplatform voor de heterogene en complexe omgeving. Opmerkelijk aan de tool is het Java Presentation Protocol (JPP), waarmee de applicaties over Internet kunnen draaien. Met het JPP worden geen Java-applets over het netwerk gestuurd, maar alleen de presentatie. De applicaties draaien helemaal op de server.
De nieuwe leverancier wil het product vooral via partners slijten. Naast de ontwikkelgereedschappen van Unify en Prolifics zijn applicatieleveranciers de concurrenten van Passport. Het bedrijf streeft namelijk naar een situatie waarbij softwarehuizen verticale industrie-oplossingen met hun product gaan bouwen en verkopen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212865). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×