Managed hosting door True

Unit 4 overweegt beursgang

 

Unit 4 Software, producent van financiële en logistieke software, oriënteert zich op een beursgang. Het bedrijf geeft de voorkeur aan een notering aan de officiële markt van de Amsterdamse effectenbeurs.

De Nmax, waar Polydoc en Prolion staan genoteerd, wordt overgeslagen. De zakenbank Mees Pierson adviseert Unit 4. De bedoeling is dat het softwarebedrijf voor eind 1997 naar de beurs gaat. De beursnotering moet de naamsbekendheid vergroten. Daarnaast maakt de beursgang het bezit van personeelsopties aantrekkelijker.
Unit 4 heeft nu ruim 130 werknemers. Het maakt software voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen. Daarbij heeft het zich toegelegd op bedrijven tot vijftig werknemers en ondernemingen met vijftig tot 250 medewerkers. Het zegt in deze segmenten een plaats in de top vijf te hebben. De afgelopen tijd stapten bedrijven als Koenen Internationaal Transport uit Soest, Metalino uit Didam en Tiamo uit Lelystad over naar Multivers software, een product van Unit 4.
Het bedrijf profileert zich als een innoverende onderneming. Het claimt als eerste in de Benelux een 32-bits applicatiebundel op de markt te hebben gebracht. In nauwe samenwerking met Microsoft werd Multivers for Windows en Microsoft Office 95 gemaakt. Onlangs kwam Unit 4 met een volledig nieuwe versie van Multivers for Windows, een pakket voor financiële en logistieke administratie in het midden- en kleinbedrijf.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×