Managed hosting door True

Sys-Aid mag Baan meerwaarde geven

 

Als één van de weinige bedrijven is Sys-Aid sinds kort gerechtigd om extra functionaliteit voor de software van Baan te ontwikkelen. Tot nu toe verzorgde het Limburgse systeemhuis alleen implementaties.

Ongeveer zestig medewerkers houden zich dagelijks met Baan-producten bezig, de ene helft in het adviestraject en de andere in het aanpassen of uitbreiden van het standaardpakket, op basis van de wensen van de gebruikers. Sys-Aid bestrijkt de Benelux-markt en verkoopt voor middelgrote bedrijven tevens licenties van Baan. Naast Baan-implementaties voert Sys-Aid veel 'klassieke' software-projecten uit, met name op logistiek gebied. De onderneming heeft een groot deel van de logistieke software voor de expediteur Frans Maas ontwikkeld. Progress en Oracle zijn belangrijkste ontwikkelomgevingen en databases voor het softwarebedrijf.
Het aantrekken van personeel kostte tot op heden relatief weinig moeite. Veel materiedeskundigen en logistieke en financiële adviseurs maakten via advieswerk kennis met IT. Met het oog op de toekomst heeft Sys-Aid, in samenwerking met het arbeidsbureau, onlangs een omscholingstraject voor hbo'ers en WO'ers opgezet. Over zes maanden, na theoretische en praktische vorming, moet dat de eerste acht Oracle- en Progress-ontwikkelaars opleveren.
In 1996 realiseerde Sys-aid met 125 medewerkers een omzet van 21 miljoen gulden. Dit jaar wordt naar schatting afgesloten met een omzet van 29 miljoen en 180 medewerkers. Naast het hoofdkwartier in Venlo heeft het vestigingen in Zoetermeer, Duitsland en België.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212785). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.