Managed hosting door True

MKB'er moet kennis leren managen

 

stan de jong Gesteund door Europese subsidie gaat het midden- en kleinbedrijf leren om kennis strategischer te gebruiken. Dat is de doelstelling van het Know How-project dat op 25 september van start gaat.

In drie symposia leggen deskundigen het belang van kennismanagement uit aan bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. Per 'achtergestelde' provincie komen tien bedrijven in aanmerking voor bedrijfsondersteuning.
Naast de Rijksuniversiteit Groningen zijn HdV Management consultants en Cap Gemini bij het Know How-project betrokken. Tien consultants richten zich specifiek op dit nieuwe terrein. Daarnaast zijn zij vraagbaak voor adviseurs in andere business units. Het project is voor Cap belangrijk om ervaring in middelgrote en kleine bedrijven op te doen en specifieke branche-kennis te verwerven. De IT-onderneming wil daarnaast niet ontkennen dat in de implementatiefase wellicht goede zaken zijn te doen.
De Europese commissie heeft drie ton in het project gestoken uit het potje 'achtergestelde' regio's. Eenzelfde bedrag wordt betaald uit het Integraal Structuurplan Noorden des Lands. Het mkb wordt geacht ook zelf een bijdrage te leveren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×