Managed hosting door True

IT'er kan zo aan de slag in Canada

 

IT'ers kunnen zo aan de slag in Canada. Het Amsterdamse ODG Recruitment International hoopt binnenkort enkele honderden IT'ers te werven voor tijdelijk en langdurig werk in Canada.

Net als de hele Westerse wereld kampt Canada met een tekort aan IT-specialisten. Vooral in de bloeiende regio Ontario. De werkgelegenheid groeit hier sterk: er zijn sinds februari 118.000 banen bijgekomen. Met name computer- en service-bedrijven hebben moeite voldoende mensen te vinden. Het gaat bijvoorbeeld om Sap-consultants, systeemontwerpers met Unix-ervaring, netwerkmanagers en software-trainers.
Als iemand deze schaarse vaardigheden bezit doet de immigratiedienst niet moeilijk, zegt Grant King, directeur van ODG. Canada is nog steeds immigratieland bij uitstek. Er komen jaarlijks 220.000 gelukzoekers (bijna 1 procent van de bevolking) het land binnen, waaronder 1000 Nederlanders. De Nederlandse gemeenschap telt meer dan een kwart miljoen mensen. Zij behoort tot de succesvolste groep immigranten. Op 14 oktober kunnen belangstellenden bij ODG een seminar volgen waarin ze nog meer over het land kunnen horen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×