Managed hosting door True

Scoot-service nu ook op Internet

 

Vanaf vandaag is de vind-service die Scoot op 1 september als telefoondienst (0800 7007) heeft geïntroduceerd ook beschikbaar op Internet. Informatie over de dichtstbijzijnde aanbieder van ieder willekeurig product of dienst is te vinden op http://www.scoot.nl.

De consument kan zelf naar eigen voorkeur door een speciaal voor Internet geselecteerd bestand van winkels, bedrijven en specialisten surfen. Na via trefwoorden ingevoerd te hebben wat hij zoekt en waar hij dit zoekt, verschijnt een lijst van relevante bedrijfsgegevens. Door een indeling op regio ontvangt men de gegevens van de aanbieders die het dichtst in de buurt zitten.
Het Scoot-databestand bestaat uit 600.000 winkels, bedrijven en specialisten. Bedrijven en instellingen kunnen hun gegevens via de website gratis laten opnemen in dit databestand. Ook is het mogelijk om gratis een homepage aan deze gegevens te koppelen. In Engeland waar het Scoot-concept onder de naam Freepages wordt geëxploiteerd, wordt dagelijks viahttp://www.freepages.co.uk informatie over 50.000 bedrijven opgevraagd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212429). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.