Managed hosting door True

Ict-branchekoepel voorzitterloos

 

De 'Vereniging voor Informatie- en Communicatietechnologie Nederland' werkt aan een communicatieplan en wil zich dit najaar aan de buitenwereld presenteren. De organisatie hoopt dan tevens een voorzitter te hebben, naar wie ze al lange tijd vruchteloos op zoek is.

De vereniging fungeert als paraplu voor drie branche-organisaties - Fenit, Vifka Telecommunicatie en Vifka OPS - en bestaat formeel sinds de oprichtingsvergadering op 24 juni. Bedrijven zijn lid van één of meer brancheverenigingen en tevens rechtstreeks van de nieuwe club. De oprichting geschiedde door de statuten te wijzigen van de Vereniging Vifka, waarvan ze de rol van werkgeversorganisatie heeft overgenomen.
Sinds april is er een bureau in Woerden, waar twaalf medewerkers van het oude Vifka-kantoor in De Meern en acht van Fenit in Den Haag 'aan elkaar wennen'. Over de stand van zaken wil men weinig zeggen. Een voorzitter is, na negen maanden zoeken, nog steeds niet gevonden. Zijn profiel is geheim. Men wil alleen kwijt dat er een aantal kandidaten is.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212337). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.