Managed hosting door True

Enertel dient klacht in over PTT

 

Enertel heeft een klacht ingediend bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat over de tarieven die PTT Telecom vraagt voor het gebruik van hun telefoonnet.

Naar verwachting zal Tact, het college dat het ministerie adviseert, nog deze maand beslissen over de klacht en een vergelijkbare procedure, aangespannen door concurrent Telfort.
Enertel en Telfort maken op 1 juli hun entree als concurrent van Telecom op de markt voor telecommunicatie via vaste, openbare telefoonlijnen. De drie aanbieders moeten van elkaars netwerken gebruik maken (interconnectie) om gesprekken van hun klanten aan elkaar door te geven. De ruzie gaat over de bedragen die PTT Telecom de beide anderen berekent. Enertel en Telfort vinden die drie tot vier keer zo hoog als wat wereldwijd gangbaar is.
PTT Telecom heeft zijn tarieven, conform het Europese raamwerk, gebaseerd op de kostprijs, aldus directeur Productie J. Kooij van PTT Telecom. "Daar mag een zeker winstpercentage bovenop. Volgens mij zitten we daarmee op een zeer correcte prijs, de op een na laagste ter wereld, na Groot-Brittannië.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/212093). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.