Managed hosting door True

Laden Chipknip via glasvezelnet

 

De Cityringen van Amsterdam, Den Haag en Utrecht gaan een belangrijke rol spelen bij het thuis opladen van de Chipknip. Interpay Nederland en PTT Telecom hebben daartoe een contract getekend.

Interpay Nederland, de dienstverlener in het betalingsverkeer voor de Nederlandse banken, heeft voor de constructie van de Cityring gekozen omdat deze een hoge betrouwbaarheid en snelheid garandeert. Cityring is een glasvezelnetwerk voor bedrijven. Het is een van de speerpunten van PTT Telecom in de modernisering van het aansluitnet in de grote steden.
De Cityring is niet specifiek bedoeld voor de Chipknip, maar is er wel uitermate geschikt voor, verwachten zowel Interpay Nederland als PTT Telecom. Volgens PTT Telecom zijn de kosten voor Interpay Nederland vrij gering; een vast bedrag voor het gebruik van Cityring en wat daar bovenop komt hangt af van het aantal transacties. Het netwerk in de drie steden Amsterdam, Den Haag en Utrecht is overigens nog niet helemaal klaar. Amsterdam is volledig ontwikkeld, Den Haag en Utrecht zullen over enige tijd volgen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/211953). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.