Managed hosting door True

Controle gebruik mobiele telefoon

 

Afgelopen woensdag is Socratel van start gegaan, een dienstverlener op het gebied van mobiele telecommunicatie. Het bedrijf biedt de grootzakelijke markt een outsourcing-dienst aan waarbij Socratel zorg draagt voor het mobiele communicatie-systeem, het beheer en de meting van het gebruik.

Door de inzet van een managementinformatiesysteem verschaft Socratel informatie over het gebruik en misbruik van mobiele apparatuur en levert het advies over een efficiëntere inzet. Het bedrijf beschouwt zijnnon stop shopping-dienst als een oplossing voor internationaal operende, grote ondernemingen die geen controle meer hebben over het gebruik van mobiele telefonie in hun onderneming.
De nieuwe onderneming is een samenwerkingsverband van Libertel, EDS, Residentie (Achmea), Parcom (ING Groep) en Nesbic (Fortis). Libertel (22 procent aandelen) levert mobiele telecommunicatie via het GSM-netwerk. EDS (22 procent aandelen) tekent als systeemintegrator voor het managementinformatiesysteem. De andere drie partijen (51 procent aandelen) participeren als investeerders. Het management heeft negen procent aandelen in handen. Als omzetindicatie voor het lopende kalenderjaar wordt 4 à 5 miljoen gegeven. Socratel mikt op 6 à 7.000 gebruikers. Aan het eind van het jaar verwacht men circa 35 medewerkers in dienst te hebben.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/211861). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×