Managed hosting door True

'IT-Overheid' hersteld van terugval

 

De driedaagse beurs- en congresmanifestatie voor de lokale overheid, vorige week in de Utrechtse Jaarbeurs, heeft de bezoekersterugval van vorig jaar ruimschoots ingelopen.

Zo'n 5000 personen bezochten 'IT-Overheid' (twee dagen) en 'BBI-Professioneel' (één dag), 1500 meer dan in 1996, toen het bezoekersaantal circa 700 lager lag dan een jaar eerder. Het congres- en lezingenprogramma trok met 1500 belangstellenden ruim twee maal zoveel publiek als vorig jaar.
Volgens J. Berens, hoofd van het Congres- en Studiecentrum van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft de aparte BBI-dag (Beleids- en Beheersinstrumentarium) extra veel financiële mensen en managers getrokken. Van invloed op de toeloop noemde hij ook de samenwerking met de vereniging van sociale-dienstdirecteuren Divosa. Dat de sociale zekerheid hevig in beweging is, illustreerde de grote interesse voor de door Divosa georganiseerde onderdelen, waar steeds 350 mensen op afkwamen. Een honderdtal bedrijven presenteerde zich op de beurs.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/211609). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×