Managed hosting door True

Interpay gaat verder met I-Pay

 

Interpay Nederland gaat het digitale betaalsysteem I-Pay uitbreiden. Uit onderzoek is gebleken dat 94,4 procent van de gebruikers tevreden is over dit Internet-betaalsysteem.

Het resultaat van deze enquête heeft voor Interpay zwaar meegewogen om door te gaan met een vorig jaar zomer gestarte proef met I-Pay. Deze werd gehouden namens de Nederlandse banken. De verwachte uitbreiding van het aantal gebruikers, zo'n 10.000, en aanbieders, nu 40, heeft bij de beslissing eveneens een rol gespeeld.
Volgens F. Stolk, manager Produktinnovatie Interpay is na deze testperiode aangetoond dat betaling via Internet in alle opzichten veilig is. De door Interpay geclaimde veiligheidsaspecten zijn gebaseerd op het beveiligingsprotocol IKP (Internet Keyed Payment). Een aantal zaken zal echter verder moeten worden ontwikkeld. Aanbieders menen dat de aanvraagprocedure om van I-Pay gebruik te kunnen maken, vergemakkelijkt moet worden. Daarnaast moet het diensten aanbod meer concurrerend en gedifferentieerd worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/211405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×