Managed hosting door True

Info'Products in wereldverbond

 

Info'Products Europe, de computergroothandel van KNP BT, gaat deel uitmaken van een wereldwijde alliantie. Besloten is tot intensieve samenwerking met de Japanse tegenvoeter Otsuka Shokai en de Amerikaanse Entex Information Services.

De drie grote spelers, die samen vertegenwoordigingen hebben in 29 landen, werkten al samen op het gebied van marketing en verkoop. Maar in de nieuwe organisatie, die Global Alliance gaat heten, worden de banden veel hechter. Men gaat qua service en prijsniveau op één lijn zitten en de klanten krijgen één gezamenlijk contactpunt.
Het aangaan van dit wereldverbond is een alternatief voor een fusie. Het nemen van een belang in elkaars aandelenkapitaal is nog niet aan de orde geweest, maar wordt zeker niet uitgesloten. Global Alliance gaat opboksen tegen andere internationale samenwerkingsverbanden als CG en Globe Serve.
Info'Products Europe heeft een jaaromzet van 4 miljard gulden. Daarmee is dit Nederlandse bedrijf de grootste onafhankelijke PC-systeemintegrator in Europa.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/211181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×