Managed hosting door True

Simac koopt Voice Data

 

Simac Techniek wil alle aandelen van Voice Data Systems (VDS) voor 5 januari 1998 overnemen. De twee automatiseringsbedrijven hebben al een intentieverklaring getekend.

VDS, dat 25 werknemers telt, haalt voor 1997 een omzet van ruim vijf miljoen gulden. Voor het komende jaar wordt een omzet van zeven miljoen gulden verwacht. Dat zou een lichte winststijging voor Simac als geheel betekenen.
Het Utrechtse bedrijf verleent adviezen aan organisaties om de interne bereikbaarheid te verbeteren met informatie- en communicatietechnologie (ict). Tevens implementeert VDS systemen voor onder andere het beheer van werkstromen,callcenters en systemen voor stemverwerking. Na de overname blijft VDS voorlopig onder eigen naam opereren, met voornamelijk marketing-bijdrages van Simac. In de loop van 1998 wordt pas bepaald hoe de aankoop in de Veldhovense automatiseerder wordt opgenomen.
Volgens beide firma's lag een fusie voor de hand, omdat ze zich richten op dezelfde markten: handel en industrie, financiële- en zakelijke dienstverlening, en de overheid. Simac was al enige tijd op zoek naar een overnamekandidaat voor een verdere integratie van zijn diensten voor tele- en datacommunicatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/210849). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×