Managed hosting door True

Peak-IT en Champion IT fuseren

De Nederlandse detacheringsbureaus Peak-IT en Champion IT bundelen de krachten. Het nieuwe bedrijf gaat onder de naam Peak-IT verder.

Volgens algemeen directeur Maarten Cobelens van Peak-IT is er welgedelijk sprake van een (juridische) fusie, en niet van een overname van Champion IT Professionals (55 gedetacheerden) door het veel grotere Peak-IT (400 gedetacheerden). Hij beschouwt de fusie als een verdere versterking van de positie in Nederland, én als een versnelling van een internationale expansie. Champion was hier al in Zweden mee gestart.

Het fusiebedrijf - met hoofdkantoor in Naarden - houdt kantoor in grote steden als Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. "In de buurt van voetbalstadions", zegt Cobelens. "Dat zijn omgevingen die it'ers aanspreken. Al zit men liever niet op de bank!" De directeur overweegt ook bij andere stadions, zoals in Alkmaar (AZ)) en Arnhem (Vitesse), kantoorruimte te huren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ze waren toch al "onder water" aan elkaar verbonden. Hetzelfde moeder bedrijf waar de " directeuren" zijn weggelopen.. dezelfde server waar de website op draaide...

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.