Managed hosting door True

Boole & Babbage kiest voor NT

 

"Wij gaan volledig voor Microsoft", aldus Saverio Merlo, marketingdirecteur van Boole & Babbage. De nieuwe Explorer productlijn van de leverancier van beheergereedschappen voor heterogene IT-infrastructuren, zit vol Microsoft-technologie.

De console vanwaar het beheer plaatsvindt, draait niet meer op Unix, maar op NT. De architectuur is verder gebaseerd op het Common Object Model (Com).
Boole & Babbage meent dat op Com gebaseerde technologie superieur is aan Corba. Daarnaast is een belangrijk voordeel dat er maar één NT bestaat, terwijl er meerdere Unix-dialecten bestaan. Het telkens aanpassen van software voor alle Unix-smaken bevalt het softwarebedrijf niet langer. De object-georiënteerde architectuur staat overigens wel toe dat de nieuwe Explorer-producten samen met de 'oude' Unix-producten gebruikt kunnen worden.
Boole & Babbage behaalt 45 procent van zijn omzet van 195 miljoen dollar in Europa en 37 procent in de Verenigde Staten. Producten voor Windows NT zijn steeds belangrijker voor de omzet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/210069). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.