Managed hosting door True

Compaq dicht gat in serverlijn

 

Compaq Computer presenteert vandaag een serie producten die de gaten in zijn serverserie dicht, de opslaglijn versterkt en goedkope, eenvoudige clustering biedt. Het bedrijf introduceert vier nieuwe Proliant-servers, variërend van Pentium II workgroup-machines tot zware systemen met vier Pentium Pro-processoren.

Deze nieuwe computers zijn allemaal standaard uitgerust met mogelijkheden voor hoge beschikbaarheid, zoals verwisselbare diskdrives en extra adapters, ventilatoren en netwerkkaarten.
Daarnaast brengt Compaq nieuwe opslagproducten uit voor grote bedrijven. De computerfabrikant erkent dat hij tot voor kort niet eens 'op de opslag-radar te zien was', maar beweert dat hij met 40 procent marktaandeel nu een tweede positie inneemt op het gebied van lokale netwerkopslag. IBM bekleedt de toppositie in deze lan-sector.
Compaq komt met een serie apparatuur voor opslag door middel van breedbandige glasvezelkabels. Deze lijn wordt nu wereldwijd getest bij meer dan 250 klanten en zal in het eerste kwartaal volgend jaar verkrijgbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/209937). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×