Managed hosting door True

Citrix brengt slanker Winframe uit

 

Citrix Systems heeft een slanke versie gelanceerd van zijn Winframe Enterprise serversoftware. Deze variant voor slanke clients is gebaseerd op hetzelfde Independent Computing Architecture-protocol (ICA) als de oorspronkelijke versie van die software voor toegang tot Windows vanaf het Unix-platform.

Het nieuwe Winframe Workgroups biedt deze dienst aan vijf gebruikers. Het is bedoeld voor kleine firma's, aparte afdelingen en franchise-bedrijven. Gebruikers hebben toegang tot applicaties via elke soort netwerkverbinding vanaf diverse soorten apparaten. Daarnaast is deze serverprogrammatuur ook mobiel toegankelijk middels wan- (wide area network) en inbelmogelijkheden.
Volgens David Weiss, directeur product management bij Citrix, is het enige verschil tussen de Enterprise- en de Workgroup-versie de beperkte schaalbaarheid van de nieuwe software. Deze is namelijk maximaal vijf jaar te gebruiken en wordt niet standaard geleverd met een apparaat voor het beheer van de NT-server. "Afgezien daarvan werken de twee precies hetzelfde", verzekerde Weiss. Hij laat doorschemeren dat zijn bedrijf plannen heeft om het nieuwe product in de toekomst uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/209933). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.